Så er den danske del af kampagnen Hands off Venezuela for alvor skudt i gang. Den 14. april afholdtes generalforsamling for kampagnen i Malernes fagforening. Det blev et velbesøgt møde med omkring 25 deltagere. På dagsordenen var filmvisning, update på situationen i Venezuela, diskussion af aktiviteter i den nærmeste fremtid og på længere sigt, samt valg af en koordinationsgruppe.

Hands off Venezuela har i den seneste periode været ude og holde en række foredrag i forskellige foreninger og på skoler. Senest på Grundtvigs Højskole i Nordsjælland til et virkeligt vellykket møde med 30 deltagere og rigtig god diskussion om Chavez, besatte fabrikker, sociale programmer osv. ”Alt i alt et godt og inspirerende møde, som tjente til at udbrede kendskabet til den venezuelanske revolution og svarede på nogle af de fordrejninger som mainstream-medierne udbreder om Venezuela.” som en af deltagerne på mødet, Adam Ring, udtrykte det.

Kampagnen vil i den kommende periode fortsætte med at tilbyde foredrag til uddannelsessteder og foreninger. Derudover vil Hands off Venezuela udgive en mindre avis, som dels kan købes ved en række arrangementer og dels sendes til medlemmer af kampagnen.

Nødvendigheden af en international solidaritetskampagne viser sig tydeligere og tydeligere for hver dag der går i Venezuela. Presset på de gode revolutionære kræfter øges dag for dag. Kapitalisterne og oligarkiet i Venezuela tyer til stadig hårdere midler i deres desperate kamp mod massernes kamp for socialisme. Senest er det gået ud over arbejdere fra den besatte fabrik under arbejderkontrol, Sanitarios Maracay, hvor de på vej til en march for socialisme blev overfaldet og beskudt af politiet.

Der er altså brug for international støtte og for at det virkelige billede og kendskabet til den venezuelanske revolution spredes mest muligt. Hands off Venezuela opfordrer derfor alle som har lyst til at deltage i denne opgave til at gå med i kampagnen.

Kontakt os eller meld dig ind (75 kr. pr. år) i Hands off Venezuela på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Rasmus fra koordinationsgruppen på 28 94 75 82

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.