Vi går imod den valgsvindel, organiseret af de største kapitalister i Mexico og den amerikanske imperialisme, som har frataget Lopez Obrador præsidentembedet. Vi går imod angrebene på APPO (Oaxaca-folkets Folkeforsamling) i Oaxaca. Vi går imod, at marxisterne i Militante, Socialistisk Standpunkts søsteravis i Mexico, i borgerlige aviser er blevet beskyldt for at være terrorister.

Vi støtter den Nationale Demokratiske Forsamling (CND), som det forventes at omkring en million repræsentanter fra alle dele af Mexico i dag vil danne. CND må påtage sig rollen som en arbejderregering; men for at dette kan ske, må skrappe midler tages i brug. Dannelsen af komiteer på alle arbejdspladser, i alle nabokvarterer og skoler er af afgørende vigtighed. Disse komiteer må sammenkædes og repræsenteres gennem demokratiske valgte forsamlinger på lokalt, (del)statsligt og nationalt plan. Disse komiteer må i voksende grad påtage sig mere og mere afgørende opgaver i deres regioner. Med andre ord, de må overtage regeringens opgaver.

Længe leve den Nationale Demokratiske Forsamling!
Fremad i alle nabokvarterer, fabrikker og skoler for opbyggelsen af en ny magt!
Ikke et enkelt skridt tilbage i kampen for at omdanne samfundet!





Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.