Her bringer vi udtalelsen, som industritekniker-lærlingene på KTS på Tuborgvej vedtog på et møde torsdag, hvor de nedlagde undervisningen.


De Tekniske Skoler udsultes! Hvem kan benægte det?

I årevis har vi sagt hvordan at de Tekniske Skoler stille og roligt falder fra hinanden. Vi har fortalt at der er lærefri timer. Vi har forklaret at de lærere der er ikke har tid nok til de mange elever. Vi har sagt at vores maskiner og udstyr er for forældet og i for dårlig stand.

Hver gang får vi det samme svar: "Desværre, der er simpelthen ikke nok penge - Så der er ikke noget at komme efter"

Samtidig går regeringen og Nationalbanken ud og deler milliarder af kroner ud for at redde aktionærene hos diverse banker - derunder Roskilde Bank.

Vores regering har i mange år sagt at vores samfund skal baseres på uddannelse. De vil have at 90 procent af alle unge skal have en uddannelse, men at regeringen vælger at bruge pengene på deres venner i finansverdenen i stedet for ordentlige uddannelser til fremtidens faglærte arbejdere.

Vi kan ikke klare disse forhold mere - derfor har industritekniker lærlingene på Tuborgvej Teknisk Skole nedlagt undervisningen d. 25. September kl 10 for at mødes og diskutere hvordan problemerne kan løses.(Vedtaget enstemmigt på mødet)

Tag vores udtalelse op på din skole eller arbejdsplads eller blandt dine venner og saml støtte underskrifter til den således at vi kan sprede kampen. Husk at skrive navn, e-mail og arbejdsplads ved underskriften. Send derefter underskriftslisterne til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.