Kvindekamp og klassekamp er uløseligt forbundet og har været det fra længe før Kvindernes Internationale Kampdag blev udråbt i 1910. Kampen for ligestilling mellem kønnene og kvindens og mandens frigørelse er så aktuelt i dag som for hundrede år siden.

De borgerliges forsøg på at overbevise arbejderklassen om at både kvindekampen og klassekampen nu for længst er død og ligestilling er et individuelt spørgsmål, er en lodret løgn. Kampen for kvindernes frigørelse må tages op igen og igen og hvilken bedre anledning til det, end 100-året for Kvindernes Internationale Kampdag.

Socialistisk Standpunkt inviterer i den anledning til festligt debatmøde om Kvindekamp og Klassekamp med oplæg ved Marie Frederiksen, fra Socialistisk Standpunkt, der har skrevet en artikel om emnet til den nye bog ”kvindekamp og klassekamp”.

Mødet vil samtidig lancere udgivelsen af bogen Kvindekamp og Klassekamp, med artikler om kvindekampen og klassekampen fra et socialistisk standpunkt. Bogen vil være til salg på mødet for den nette sum af 130 kr.

Vi håber på en festlig aften med god debat og tid til en kop kaffe eller en øl bagefter.

Sted: Onkel Dannys Plads 5, Vesterbro i København

Tid: Mandag den 8. marts. Dørene åbnes klokken 18, mødet starter kl. 19 og slutter kl. 21.

Deltagelse: Det koster 30 kr. at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig.

Praktisk: Der vil være kaffe og te, samt mulighed for at købe sandwich, øl, vin og vand.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.