Kapitalismen er i krise. Over 100.000 er på kontanthjælp. Over 100.000 er på dagpenge. Især unge rammes hårdt af arbejdsløsheden. Der spås ikke bedring før tidligst 2012.

Det er absurd, at maskinerne står stille (hver fjerde i følge Danmarks Statistik) og arbejdsdygtige folk ikke kan finde job, når de kan producere værdifulde ting for samfundet.

Vi er en gruppe studerende fra både Københavns Universitet og RUC, som mener, at det er interessant at bruge Marx og hans ideer til at diskutere den nuværende økonomiske og sociale krise.

Hvorfor kommer der kriser? Hvem gavner krisen? Og hvorfor er det hovedsagligt unge og arbejdere som rammes af krisen? Marx gav allerede for 150 år siden nogle afgørende svar, som vi finder det nødvendigt at overveje grundigt i dag.

Kom til debatmøde d. 15. september og deltag i debatten. Vi vil også se nærmere på Marx’ socialistiske alternativ til kapitalismen, som den endegyldige stopper for alle kriser.

Tirsdag d. 15. september kl. 19:00
Sted: Gamle KUA (vi mødes ved indgangen), Njalsgade 8, 2300 Kbh. S.


Kontaktinfo Københavns Universitet: Jeppe Druedahl (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 30 25 46 92)

Kontaktinfo RUC: Adam Ring (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 29 64 05 68)

Initiativet støttes af Socialistisk Standpunkt.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.