En gruppe studerende på Københavns Universitet og Roskilde UniversitetsCenter er gået sammen om at arrangere et debatmøde om Karl Marx og hans ideer. Sådanne møder er der god brug for, derfor bakker Socialistisk Standpunkt op om dette arrangement.


Marxismen er blevet erklæret død og begravet tusindvis af gange. Men den er altid vendt tilbage. At kapitalismen er i krise kan ingen være i tvivl om. Økonomien er i den største krise siden 1930’erne. Miljøet er på randen af sammenbrud. Kulturelle og sociale forhold kommercialiseres og menneskelige relationer ødelægges af arbejdspres
og stres.

Vi er en gruppe studerende, som mener, at den marxistiske metode kan bruges til at forstå og give svar på alle disse problemer.

Karl Marx skrev for over 100 år siden, men hans tanker er i dag relevante fordi, at hans metode var så gennemgribende, at han trængte ind i kernen af, hvad kapitalismen egentlig er.

Derfor holder vi tirsdag d. 31. marts kl. 19.00 et debatmøde om marxismens metode og relevans i dag. Vi er studerende fra både naturvidenskabelige, samfundsfaglige og humanistiske uddannelser og håber at andre studerende med interesse for Marx og hans ideer, vil møde op og diskutere, hvad vi kan bruge marxismen til.

Kontaktinfo
  • Københavns Universitet: Jeppe Druedahl (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 30 25 46 92)
  • RUC: Adam Ring (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 29 64 95 98)

31. marts kl. 19:00-21:00.
VerdensKulturCentret, Nørre Allé 7, 2200 Kbh. N



Download flyer for mødet her

Download plakat for mødet her

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.