Det succesfulde møde om den russiske revolution blev modtaget med entusiasme fra tilhørerne. Her bringer vi nogle stemningsbilleder fra en håndfuld mødedeltagere. Vi opfordrer desuden alle, der var til stede på mødet til at kontakte os med deres indtryk af mødet, spørgsmål, kommentarer til talerne og lignende.

Kontakt os

Hanne Warming:
Det var egentlig min søn, der fik mig med i aften. Men det er også en gammel interesse tilbage fra min studietid. Man kan også mærke historiens vingesus til det her arrangement, synes jeg.

Hanne_Warming01

Signe Larsen og Ditte Steffensen:
Vi kender ikke så meget til det med den russiske revolution på forhånd. Vi kom mest for at høre Esteban Volkov. Det var en meget rørende tale. I det hele taget er det et godt arrangement.

Signe_Ditte

Tania Lifschitz, Lasse Meisner og Asbjørn Nielsen:
Vi er alle tre medlemmer af Socialistisk UngdomsFront, og som socialister er de jo ekstremt vigtigt at høre om Trotskij og den russiske revolution. Det er nærmest en pligt for os at være til stede i aften. Trotskij var en vigtig leder af revolutionen, derfor er det vigtigt for os at være her og være øjenvidner til mødet.
Det er også en fantastisk chance for at høre Esteban Volkov, der er et øjenvidne fra historien. Hans tale var meget rørende.

Tania_Lasse_Asbjørn

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.