I forbindelse med 90 året for den russiske revolution og det tidligere omtalte arrangement, der afholdes i Arbejdermuseet d. 7. november i forbindelse med dette, lancerer vi hjemmesiden www.oktober1917.dk. På siden vil alle praktiske oplysninger, inklusive tilmelding, være at finde.

Siden er derudover inddelt i emner med oplysninger om Leon Trotskij, hans barnebarn Esteban Volkov (taler på mødet d. 7. nov.), Københavnertalen, Alan Woods (taler) og meget mere. Der linkes til nogle af de vigtigste artikler fra Woods, Lenin og Trotskij.

Som de første i Danmark kan vi tilbyde at læse John Reeds berømte bog ”10 dage der rystede verden” om den russiske revolution på Internettet, samt den danske udgave af Alan Woods’ bog ”Lenin og Trotskij – hvad de virkelig stod for”.

Siden er stadig under opbygning, og vil løbende frem til d. 7. november blive opdateret med relevante oplysninger samt nye tekster.

Vi håber, alle vil få glæde af siden og blod på tanden til at deltage mødet d. 7. november i Arbejdermuseet.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.