Efter eksklusionerne af de 26 marxister fra SUF i maj, er der opstået en venstreopposition i SUF.

Det første indledende møde blev afholdt den 18. maj, dagen efter eksklusionerne, som en reaktion på de udemokratiske metoder der blev brugt i eksklusionssagen. De seneste uger har vist, at der desværre fortsat er brug for en venstreopposition i SUF og der vil derfor blive afholdt et stiftende møde lørdag den 23. juni – klokken 12.00 - i fagforeningen LFS, Sorøgade 6 (v. Trianglen, Østerbro)

Venstreoppositionen er modstandere af politiske eksklusioner og mødet vil derfor være åbent for alle der ser sig selv som modstandere af de eksklusioner der ind til videre er foregået i SUF.

Ud over at være imod politiske eksklusioner, vil det nærmere grundlag for oppositionen, samt situationen inden i SUF og på den danske venstrefløj generelt, blive diskuteret på selve mødet.

Enhver der måtte ønske at deltage på mødet er velkommen til at tage kontakt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.