Vi har modtaget følgende brev fra en ung marxist, der netop er blevet ekskluderet fra SF Ungdom med den begrundelse, at han sympatiserer med heværende avis. Brevet er en appel om sammenhold imod de borgerlige, henvendt til kontaktpersoner og medlemmer i SFU.



Kære kontaktperson i SF Ungdom.


Jeg skriver dette brev på baggrund af, at jeg er blevet indstillet til eksklusion af den daglige ledelse i SFU. Landsledelsen skal behandle min eksklusionssag lørdag d. 4 Oktober. Jeg er blevet indstillet til eksklusion af SFU for at sympatisere med avisen Socialistisk Standpunkt. Jeg ved, at andre SFU’ere også er blevet indstillet til eksklusion med samme eksklusionsanklage som er rettet mod mig. Jeg har også hørt, at andre er blevet nægtet medlemskab af SFU på baggrund af overstående anklage. Jeg synes, en eksklusionssag er en alvorlig ting og jeg synes, det er vigtigt at alle SFU’ere får lov til at deltage i debatten.

Jeg meldte mig for en måneds tid siden ind i SFU. Det har jeg gjort, fordi jeg fordi er socialist og ønsker at kæmpe mod den borgerlige regerings nedskæringspolitik og for en socialistisk omdannelse af samfundet. Jeg ønsker at være med til at opbygge SFU og kæmpe sammen med andre unge socialister. Jeg har læst SFU’s program, og jeg kan til fulde stå inde for det, der står i det. Ideologisk betragter jeg mig selv som værende marxist. Derfor kan jeg på ingen måde se, hvad der rent politisk skulle være noget galt i at melde mig ind i SFU. Jeg mener grundlæggende, at socialister bør kæmpe samlet for at styrke kampen for socialisme og for at vælte den borgerlige regering. Eksklusionsanklagen mod mig lyder; at jeg er medlem/har tilknytning til eller sympatiserer med avisen Socialistisk Standpunkt. Jeg abonnerer selv på avisen Socialistisk Standpunkt, som jeg på en lang række punkter er enig med, men jeg er ikke medlem af Socialistisk Standpunkt.

Jeg har deltaget i nogle af avisens åbne møder og konferencer, hvor forskellige politiske emner er blevet diskuteret. Jeg har set, at Socialistisk Standpunkt har opfordret sine læsere til at gå ind i SFU for at opbygge organisationen.
Jeg ønsker at være med til at opbygge et stærkt SFU og deltage i det politiske arbejde. Lad mig derfor deltage i arbejdet, og døm mig derefter.

Med Kammeratlig hilsen
Adam Roelsgaard Ring, SFU-Gentofte



Landsledelsen i SF Ungdom besluttede på sit møde den 4. oktober at ekskludere Adam Roelsgaard Ring. Desuden blev to andre SFU'ere ved samme lejlighed ekskluderet med samme begrundelse om sympati for Socialistisk Standpunkt.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.