Tilhængere af Hands off Venezuela-kampagnen deltog i antikrigsdemonstrationen i London lørdag den 22. maj. Nogle tusinde deltog i demonstrationen, der gik fra Embankment til Trafalgar Square for at protestere mod besættelsen af Irak, imod tortur og behandlingen af fanger i fængslerne, som de engelske og amerikanske tropper kontrollerer, og demonstranterne krævede, at de fremmede tropper trækkes ud af det besatte land.

Tilhængerne af kampagnen forbandt den imperialistiske intervention i Irak med imperialisternes indblanding og chikane mod Venezuela. Kampagnen indsamlede mange underskrifter og distribuerede løbesedler og pjecer med information om kampagnen og de aktuelle begivenheder i Venezuela.

De nye begivenheder i Venezuela, hvor colombianske paramilitære er blevet arresteret, tydeliggør behovet for at optrappe kampagnen og for, at alle aktive i arbejderbevægelsen rejser spørgsmålet i arbejderpartierne og fagforeningerne.

Se billeder fra demonstrationen her!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.