Dagholdet på Dansk Retursystem A/S stoppede mandag formiddag arbejdet og gik til fagligt møde. Dette skete efter at firmaledelsen igennem længere tid ikke har ville imødekomme de ansattes krav om en lønstigning på 4,5 procent. Til trods for at Dansk Retursystem A/S er i en rivende udvikling, med nye arbejdsopgaver, og at de ansatte bliver mødt med krav om øget tempo, fastholder firmaledelsen, at de ikke vil give nogen væsentlig lønstigning til de ansatte. Det var dette, der mandag morgen fik de ansatte til at stoppe maskinerne.

Disse lønforhandlinger er et tydeligt bevis på, at mange firmaer prøver at bruge den nuværende krise til at presse lønningerne i bund, også selvom de ikke er berørt af krisen. Forhåbentlig kan de ansattes protest sikre at firmaledelsen kommer til fornuft.


Redaktionel note:

Siden vi modtog oplysningerne om dagholdets faglige møde i mandags (13/7) har vi her til formiddag modtaget besked om at aftenholdet i går aftes (16/7) også stoppede arbejdet for at holde fagligt møde i protest over firmaledelsens manglende vilje til at forhandle.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.