Redaktionens indledning: Forbundet Træ-Industri-Byg (TIB) afdeling 9 - København har vedtaget en udtalelse til støtte for de offentligt ansatte, der er ude i konflikt. Støtte fra de privatansatte arbejdere er afgørende i den aktuelle konflikt, derfor er støtten fra TiB i København et vigtigt skridt i den rigtige retning.


Til de konfliktende offentlige ansatte:

Retfærdig og nødvendig konflikt

Bestyrelsen i forbundet Træ-Industri-Byg, afd. 9 - København, ønsker sygeplejersker, sosu'er, pædagoger m.fl., al mulig held og lykke med den konflikt, I er ude i.

Det er alle jer, der på samfundets vegne passer vores syge, de gamle og børnene uden at samfundet honorerer dette. I har krav på ordentlige løn- og arbejdsforhold. Vi støtter jeres krav om et generelt lønløft til de lavestlønnede.

Vi vil et godt og rigt velfærdssamfund, som er offentligt og tilgængeligt for alle. Udhulingen af løn- og arbejdsforhold i den offentlige sektor er en trussel mod vores samlede velfærd. Jeres kamp er derfor mere end en kamp om procentstigning - det er kamp for at fremtidssikre den offentlige sektor.

Om få dage er det 100 årsdagen for kvindernes valgret - Det er ikke spor for tidligt, at de traditionelle kvindefag får en løn, der modsvarer det øvrige arbejdsmarked.

Således vedtaget af bestyrelsen i TIB afd. 9 København
tirsdag den 15. april 2008

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.