Grækenland er på randen af kollaps - både økonomisk og socialt og den kapitalistiske krise har undermineret de græske massers levevilkår.

På søndag er der nyvalg i Grækenland efter det ikke har været muligt at danne en regering ved valget i maj. Situationen bliver mere og mere tilspidset og masserne rykker til venstre, klarest udtrykt i den enorme tilslutning til SYRIZA. De har intet andet andet valg end at kæmpe mod nedskæringerne og for en socialistisk regering, hvis ikke de vil se alle basale rettigheder og levevilkår blive smadret.

Socialistisk Standpunkt afholder en demonstration foran Den Græske Ambassade på Østerbro (Hammerensgade 4), for at vise støtte til de græske masser, der kæmper mod nedskæringskravene fra kapitalisterne, IMF og EU.

Kom og vis de græske masser, at vi støtter deres kamp og at deres kamp er også vores kamp.

Bagefter vil der være møde i Kafa-X (Korsgade 19, kælderen, Nørrebro) om situationen i Grækenland. Mødet starter kl. 18 og bagefter er der være fredagscafé.

Vi håber at rigtig mange vil deltage og støtte op om arrangementerne. Tilmeld dig evt. via Facebook http://www.facebook.com/#!/events/455448014468503/

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.