Mange har hørt om Hugo Chávez og den bolivariske revolution i Venezuela, men få har så stor indsigt i revolutionen som den danske journalist Andreas Bülow, der har boet i Venezuela de seneste fem år. Han har skrevet den første bog på dansk om revolutionen, og nu kommer han til Danmark for at lancere bogen.

Der vil være mange muligheder for at møde forfatteren og høre hans tanker vedrørende Venezuelas revolution, om bogen og hans indtryk fra de spændende begivenheder i landet.

ven_bog_front_01
For eksempel arrangerer vi i samarbejde med Verdenskulturcenteret et debatmøde tirsdag den 21. september klokken 19. Ud over Andreas Bülow vil Trine Mach (folketingskandidat for SF) og Flavia Oregón (Enhedslistens internationale udvalg) deltage og bidrage til diskussionen af Venezuela og forandringsprocesserne i Latinamerika. Debatmødet vil være i Verdenskulturcenterets kantine, Nørre Allé 7, København N. Der er gratis adgang.

Heller ikke jyder med interesse for Venezuelas revolution bør ærgre sig. Onsdag den 15. september arrangerer vi et møde i Studenterhuset i Aalborg, hvor Andreas Bülow vil præsentere sin bog. Mødet er klokken 19, og adressen er Studenterhuset, Gammel Torv 10, Aalborg.

Derudover er der ved at blive arrangeret flere møder med forfatteren, blandt andet i Århus, Roskilde og København. Mere information vil følge.

Er du interesseret i at få Andreas Bülow ud til et møde på din arbejdsplads, i din partiforening, i din fagforening eller på din skole, så kontakt Marie Frederiksen på 22 98 04 19 eller kontakt Hands Off Venezuela på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi vil løbende her på siden offentliggøre bogens dele. Men bogen kan allerede nu forudbestilles ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så kan du få bogen tilsendt i begyndelsen af september.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.