Der har aldrig har været så gode forudsætninger for at hæve levestandarden for hele befolkningen. Udviklingen inden for teknologi og videnskab har gjort det muligt for stort set enhver arbejder at producere mange gange mere end en arbejder for bare 50 år siden.
Det enorme potentiale for et samfund med overflod er en stor kontrast til de nedskæringer og angreb på levestandarden, som den normale arbejder oplever i dag.

For at kunne besejre den borgerlige regering må de danske arbejdere have fast enhed. Dette starter først og fremmest ved at organisere sig i sit parti eller fagforening. Men det er ikke tilstrækkeligt. Der er brug for at disse arbejderorganisationer også kæmper sammen. Der er brug for en enhedsfront imod den borgerlige regering.

En sejr over den borgerlige regering er mulig, men det kræver en resolut kamp. Arbejderbevægelsen må have et fælles program, og en sejr kræver hele arbejderklassens aktive deltagelse. Derfor må programmet for kampen imod de borgerlige skære lige ind til det, der er vigtigst for arbejderklassen.

Vi har udgivet en særlig kampagneavis. Avisen handler om de borgerliges angreb og den økonomiske krise. Men den handler også om de svar, der er brug for: enhed i arbejderbevægelsen for et resolut forsvar for arbejderklassens levestandard og forhold.

Avisen blev i fredags solgt af aktive mange steder i landet. Aktivister, der sympatiserer med Socialistisk Standpunkt, satte plakater op, solgte aviser og diskuterede med interesserede på gader, skoler, arbejdspladser, togstationer, universiteter og ved indkøbscentre. Dagen var en stor succes, som skød kampagnen i gang.

Har du lyst til at vide mere om kampagnen eller deltage i møder og aktiviteter, så kontakt os.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.