Op mod årsskiftet opfordrede vi læsere og sympatisører til at støtte Socialistisk Standpunkt gennem vores juleindsamling. Vi havde et optimistisk mål om at samle 25.000,- kr. ind. Men resultatet blev endnu bedre. I alt nåede vi op på 29.453,50 kr.

Det er vores hidtidige rekord!

Med de penge er avisen godt klædt på til 2007. Men som situationen ser ud nu er der da også al mulig grund til at klæde den marxistiske avis i den danske arbejderbevægelse godt på.

Det i skrivende stund indgåede industriforlig er en ren og skær skandale, der på ingen måder lever op til de krav, der er blevet stillet. Meget tyder derfor på, at en konflikt kan være under opsejling. Socialistisk Standpunkt vil gennem aktive arbejdere og lærlinge gøre vores for, at der bliver stemt nej og for at presse lederne af fagbevægelsen til at kæmpe medlemmernes krav igennem.

I næste nummer af Socialistisk Standpunkt vil vi løfte sløret for et større arrangement, som finder sted i Arbejdermuseet i forbindelse med 90året for den russiske revolution, arrangeret af Socialistisk Standpunkt. Man kan roligt glæde sig.

At vi har kunne nå det flotte resultat skyldes udelukkende bidrag fra vores læsere samt de mange, der har arrangeret forskellige lokale indsamlinger. Mange tak.

Indsamlingen er et vigtigt skridt fremad. Men man kan også støtte vores avis ved at abonnere på den. Det koster kun 100,- kr. for et år. På den måde er man sikker på at modtage avisen, hvis man ikke lige møder den lokale avissælger.

Endnu engang tak for støtten.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.