Så er det nye nummer af Socialistisk Standpunkt på gaden! Avis nummer 43 indeholder blandt andet en tema-sektion om den revolutionære udvikling i Latinamerika.

George Bush og de vestlige imperialister ser med forfærdelse og bekymring på begivenhederne i lande som Venezuela, Bolivia og Ecuador. Det er ingen tilfældighed.

Revolutioner respekterer ikke landegrænser, og der eksisterer ikke et eneste stabilt borgerligt regime fra Illandet i syd til Rio Grande i nord.

I Venezuela fortsætter revolutionen med at tage skridt fremad gennem udbredelsen af nationaliseringer og arbejderkontrol indenfor industrien.

I Bolivia forsøger højrefløjen og imperialisterne at splitte landet og redde kapitalismen gennem en borgerkrig.

Vores korrespondenter i Venezuela og Bolivia rapporterer om de vigtige begivenheder, der udfolder sig i disse lande. Desuden indeholder tema-sektionen en analyse af situationen i Cuba efter Castros exit samt en teoretiserende artikel om arbejderkontrol og nationaliseringer.

Socialismen er blevet sat på dagsordenen af de store bevægelser, som også har afspejlet sig ved valget af en række venstreorienterede præsidenter. De objektive betingelser for en socialistisk omdannelse af samfundet er til stede i praktisk talt alle lande i Latinamerika. Derfor har vi lavet tema-sektionen.

Læs desuden:


Strejkerne rystede regeringen - men splittelse gavnede de borgerlige.

Hovedaftalen binder arbejderne - nu må den opsiges

Prisstigningerne fortsætter - nu må der dyrtidsregulering til!

Strejkebølge i Iran ryster regimet

Tegn abonnement på Socialistisk Standpunkt eller meld dig som avissælger!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.