I RS er vi ikke i tvivl: Vi har en internationalistisk klasselinje. Vi støtter hverken de vestlige eller russiske imperialistiser, men kæmper for at forene arbejderklassen på tværs af nationer. Ukrainere bliver lige nu ofret i en blodig konflikt mellem de forskellige stormagter. Derfor er vores opgave i Danmark først og fremmest, at afsløre vores egne politikeres krigshykleri og bekæmpe vores egen herskende klasse. I denne video forklarer Marie Frederiksen, en ledende kammerat i RS, om den historiske kontekst til krigen i Ukraine og den marxistiske internationalistiske position på krig.

 

gældsartikelMens alles blikke er vendt mod den opstartende handelskrig mellem Kina og USA, truer en anden krise i verdensøkonomien med at komme ud af kontrol. Siden april er Argentinas og Tyrkiets valutaer kollapset, og inflationen steget og steget. Andre af de såkaldte ”vækstøkonomier” (emerging economies), så som Indonesien, Indien, Brasilien og Sydafrika, kommer under lignende pres.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.