Kammerat Manzoor Ahmed (Marxistisk parlamentsmedlem i Pakistan - Red.) blev i dag arresteret i Gujranwala, en by 60 km nord for Lahore. Han var ifærd med at lede "Den Lange March" fra Lahore til Islamabad, der startede d. 13. November fra Lahore til Kasur og Okara.

I marchens anden etape nåede de Faisalabad og derefter Sheikhupura. I går bevægede de sig fra Sheikhupura til Gujranwala.

I dag samledes de ved den gamle jernbanestation i Gujranwala for at bevæge sig hen mod Gujrat med tusindvis af PPP arbejdere og unge.

Politiet og efterretnings agenter fulgte kammerat Manzoor tæt, men på grund af arbejdernes torden imod dem, kunne de ikke arrestere ham.

Så indledte politiet et tungt angreb på arbejderne og brugte brutale midler til at sprede demonstrationen. Arbejderne kæmpede bravt imod politiet, men det lykkedes politiet at få kammerat Manzoor sammen med de lokale ledere fra Gujranwala.

Nu er kammerat Manzoor i politiets varetægt på Politistationen i Gujranwala sammen med hundredevis af andre arbejdere og parti aktivister.

Vi appellerer til at arbejdere og arbejderorganisationer om at sende protestmeddelelser til deres lokale ambassader. Telefon opkald burde foretages for at sætte det nødvendige akutte pres på regimet for at sikre Manzoor\'s løsladelse. Link til den pakistanske ambassade i Danmark her: http://www.pakinfo.dk/Ambassade.php.

Send også solidaritets erklæringer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og kopi til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.