Arbejdsløshed, forringede arbejdsforhold, privatiseringer, effektiviseringer, nedskæringer og krig. Dét er det eneste den borgerlige regering har tilbudt de seneste 3 år. Den borgerlige regering kan og vil ikke opbygge velfærden og sørge for bedre forhold for arbejdere, unge og ældre. Derfor: Stem på et arbejderparti - kræv arbejderpolitik!

Herunder har vi samlet artikler og løbesedler, der har relevans for det kommende valg.

Besøg vores kampagnehjemmeside: For en arbejderregering på et socialistisk program!


Vigtige artikler i forbindelse med valget

Socialdemokratiet i krise: kun socialistisk politik kan vinde valget
Socialdemokratiet kan ikke udfordre de borgerlige med en halvhjertet politik som handler om lappeløsninger på et i forvejen meget hullet velfærdssamfund. Hvis folk vil have borgerlig politik, vil de stemme på de borgerlige. Socialdemokratiet må stå på arbejdernes side, hvis tilbagegangen skal stoppes.

Den borgerlige regering – dumpet?
Om den borgerlige regering er dumpet besvares endeligt ved den store eksamen ”Folketingsvalget”. Men svaret kommer an på hvem man spørger; hvis man spørger de danske arbejdsgivere, den amerikanske præsident og des lige vil resultatet nok være langt over middel. Men hvis man spørger den danske arbejderklasse er der ingen tvivl om hvad svaret bør være – et stort og rungende 03!

FORSVAR VELFÆRDEN – STOP DE BORGERLIGE FOR EN ARBEJDERREGERING PÅ ET SOCIALISTISK PROGRAM
Nu er valgkampen gået i gang for fuld skrue, og spørgsmålet melder sig; hvem skal man stemme på? Der er ingen tvivl om hvad flertallet af den arbejdende befolkning ønsker som resultat; at de evindelige nedskæringer, privatiseringer ”effektiviseringer”, fyringsrunder osv. stoppes og velfærden i stedet udbygges, at udflytningen af jobs stoppes og at der i stedet skabes arbejdspladser, i bund og grund at man kan leve et liv uden utryghed omkring fremtiden. Men det lover de jo alle sammen – spørgsmålet er hvem der kan opfylde det.

"Fremtidens velfærd kommer ikke af sig selv"
Velfærdskomissionen nedsat af regeringen i September 2003 har lavet en rapport om hvordan vi skal sikre fremtidens velfærd. Problemet er at Fogh regeringen ikke kan sikre velfærd.

Kampen mod den borgerlige regering
- Hvad er vejen frem?

Artikel fra Socialistisk Standpunkt Marts 2004.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.