DEM
I toppen af samfundet løser man sine problemer på anden vis end så mange andre steder. Er man utilfreds med, at arbejderne i ens virksomhed strejker, kræver man, at regeringen griber ind og ophøjer ens overenskomstforslag til lov. Er man utilfreds med, at almindeligt arbejdende mennesker afviser den Forfatning, der ellers skulle fratage lige præcis disse mennesker indflydelse, så indkalder man bare til et ”EU-Topmøde”, ændrer et par kommaer, og slår så ellers fast, at der absolut ikke er brug for nogen folkeafstemning denne gang. For dem kommer magt og indflydelse af sig selv, ellers bliver de som børn, der ikke må få slik og skriger og hyler, indtil de får deres vilje.

OS

Når vi bliver behandlet dårligt. Når vi får dårlig løn og stresser rundt, så har vi kun ét våben, og det er demonstrations- og strejkevåbnet. Det var det våben Falck-redderne tyede til, da de var trætte af at arbejde op til 75 timer om året uden kompensation, og oveni hatten skulle undvære lønstigninger, fordi Falck skulle uddanne sit personale. Konklusionen hos social- og sundhedsassistenter var den samme over hele landet. Vores erhverv er vigtigt for samfundet. Vi finder os ikke i dårlig løn og endnu værre arbejdsvilkår. Vi strejker. For os er det ikke let at få noget igennem, vi må kæmpe for det – vi må demonstrere, vi må strejke.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.