Den STORE Røde Sanbog er en enstående sangbog med 215 forskellige arbejdersange fra Danmark og hele resten af verden. Langt de fleste er på dansk men hele 33 af sangene er på engelsk af bl.a. Joe Hill, Alfred Hayes, John Lennon, Alex Glasgow, Bob Dylan, Woody Guthrie, Billy Brag og Peter Seeger.

Enestående samling
Sanbogen rummer en unik samling af danske arbejdersange helt tilbage fra
arbejderbevægelsens tidlige start. Her har redaktionen gennem intenst forarbejde fundet frem til ellers glemte arbejdersange. Helt tilbage til Louis Pio’s tid. Alle de traditionelle arbejdersange er også med og uden censur som for eksempel AOFs Arbejdersangbogen. Giganter som Oscar Hansen, Carl Sharnberg er rigt repræsenteret og også Halfdan Rasmussen og Nordahl Grieg er med.


Men også en unik samling af sange fra 1970erne og 1980erne er med, af blandt andet Jesper Jensen, Jomfru Ane Band, Røde Mor, Benny Holst, Arne Wurgler, Sebastian, Per Dich, Erik Clausen, Leif Sylvester, Lars Madsen, Søren sidevind, Per Schultz, murerbandet Sjakket, John Mogensen, Allan Rørsanger, Peter A.G. Nielsen, Bjarne Jes Hansen, Annisette, Finn Sørensen, Bjarne Whatkin, C.V. Jørgensen o.l.

Kampgejst
Sangbogen er blevet til gennem gennemgang af diverse sangbøger fra det sidste århundrede. Mange af disse sange er blevet smidt væk og forsøgt puttet i glemmebogen sammen med andre af arbejderbevægelsens traditioner. Men sange har altid været en del af arbejderklassens kamp, og det vil det også være i fremtiden. Læser man teksterne til de fleste sange vil man se en kampgejst uden lige. Her kan de borgerliges the selskaber ikke følge med.

Derfor er den Store Røde Sangbog en skat for alle der vil opruste arbejderbevægelsen så den igen kan afvise nedskæringer og forringelser med kamp – og selvfølgelig med en lille sang dertil.

Sangbogen er rigt illustreret og de 125 sider er sikkert bundet ind så sangbogen (ligesom indholdet) gerne skulle være langtidsholdbar. Prisen for sangbogen er kun 70,-. Denne lave pris har kun kunnet lade sig gøre gennem frivilliges hårde arbejde med redigering og produktion af sangbogen. Prisen skal også ses i forhold til at arbejdersangbogen sælges for 139,-.. Den Store Røde Sangbog er ikke alene den største arbejdersangbog i Danmark, den er også den rødeste og utroligt nok også den billigeste.

Så sætter vi sang i flåden!
BESTIL DIT EKSEMPLAR HER:
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - telefon 61651088
(eller udfyld felterne herunder!)

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.