For kort tid siden kørte et teleselskab frem med parolen “Bliv ved, til du segner”. Dette fremragende slogan har ansvarlige politikere og driftige erhvervsfolk nu taget til sig. Nu skal arbejderne lære at knokle, lige til de dør af det.

Alt for længe har arbejderne trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet og oven i købet levet videre på offentlig forsørgelse i op til ti år. Det er undergravende for den offentlige økonomi! De driftige politikere og visionære erhvervsbosser har døbt fænomenet “ældrebyrden”.

Dynamiske politikere
En byrde er jo aldrig rar, og her på spidsen er vi sandelig glade for at se, at politikerne ikke ligger på den lade side.

Før de gik på velfortjent sommerferie i maj, nåede regeringen at lufte idéen om at overføre “bliv ved, til du segner”-parolen på det danske arbejdsmarked. Og når politikernes sommerferie slutter i oktober, kan vi jo kun håbe på, at de i samarbejde med de dynamiske arbejdsgivere får banket arbejderne til fornuft – og til arbejdet.

Det er din egen skyld!
Arbejderne må sandelig forstå, at hvis de bliver syge eller gamle, så er det deres egen fejl – og det må de sørme selv betale. Når man kun har tjent penge til arbejdsgiverne og staten i 40 år, så kan man jo ikke forlange den fyrstelige folkepension på 4.500, vi har i dag. Og slet ikke i flere år i træk. Så derfor - bliv ved, til du segner!

Del

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.