Tempo Bang er tilbage – mere revolutionær end nogensinde! I en tid med krig, fyringer og nedskæringer på velfærden udgiver rapperen Tempo Bang – under aliasset Rød Oktober – sin solo-debut Til Forsvar for Oktober, der behandler emner som den økonomiske krise og arbejdsmarkedskonflikter, ofte med en personlig og historisk vinkel. Der er releaseparty på pladen den 22. juni kl. 19:17 på Støberiet ved Blågårds Plads, Nørrebro.

oktober_cd_08
Tempo Bang har tidligere udgivet cden Inlicitering og Uddoktrinering med rapperen Fantomet i gruppen Kartellet, og i 2007 lavede han nummeret Mindre spin, mere sandhed med rap-konstellation (OverOrn'lig) Syg Alliance, bestående af Fantomet, Zaki, Vakili, CoolJepp og KhalOne/KhalAllan, som et indlæg i valgkampen. I efteråret 2009 indspillede han nummeret Blokadesangen til fordel for en gruppe skraldemænd, der blev fyret fra firmaet HCS, fordi de blandt andet krævede, at deres firma overholdt miljølovgivningen. Begge sange kan høres på hans nyeste EP, sammen med tre splinternye sange + tre interludes.

Cd’en kan købes for sølle 75 kroner her, men bestiller du før den 22. juni, får du den til den latterlige (og meget solidariske) tilbudspris af 50 kroner! Desuden får du, hvis du kommer til releaseparty på Støberiet den 22. juni og betaler 50 kroner for indgang, cden oveni – ganske gratis!

Få fat i den før PET!

Hør Tempo Bang i det nye ungdomshus på Dortheavej 61 den 18. juni, og kom til releaseparty på Støberiet den 22. juni kl. 19:17. Indgang + cd for kun 50 kroner!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.