Så er Socialistisk Standpunkts sommernummer på gaden! Læs blandt andet vores tema om revolutionen i Latinamerika. Vores korrespondent i Bolivia skriver om kampen for at forsvare miljøet i landet imod store firmaers ødelæggelser. Desuden kan du læse om den chikane, som den cubanske revolution er blevet udsat for i den seneste tid, samt fløjkampene i det venezuelanske socialistparti PSUV. Op til parlamentsvalget i september har der været valg af kandidater i partiet. Mange aktivister ser en dyb kløft imellem Chávez’ linje, som de støtter, og den officielle partiledelse, ministrene og de professionelle politikere, der gør alt for at holde bevægelsen tilbage.

I anledning af, at det i år er 25 år siden, at den borgerlige Schlüter-regering blev rystet af en enorm strejkebevægelse, bringer vi i avisen første del af en artikelserie i to dele, som optegner begivenhederne og drager de vigtigste lærdomme frem.

Læs desuden om SF’s udlændingepolitik og kampen imod Dansk Folkeparti, samt kampen imod regeringens nedskæringspakke.

Tegn abonnement her.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.