I pressen har det været diskuteret meget, hvordan man kan fjerne en slem fyr ved navn Slendrian fra gymnasierne. Han ødelægger nemlig fagligheden i gymnasierne. Socialisten Christine Antorini skrev i arbejderbladet MetroXpress, at det kunne være spændende, hvis gymnasieelevernes organisation DGS tog kravet om kæft, trit og retning seriøst og var villig til "skabe seriøsitet om det at være elev", som hun skrev, i stedet for at lade Slendrian få frit spil.

Men der er andre, der allerede har fået jaget Slendrian væk. F.eks. Post Danmark A/S, har ikke noget problem med Slendrian. Tværtimod! Post Danmark A/S har i en reklame meddelt, at mesterspionen Franz er sendt ind i Post Danmark, forklædt som plakatrør. Formålet er at finde ud af, hvordan det kan være, at Post Danmark har EU's hurtigste postdistribution. Og derved finde ud af, hvad der er med Post Danmarks organisation, der skaber seriøsitet om det at være postbud.

Her på Spidsen er vi dygtige journalister og vi har fået fat på Franz, efter at vi fandt ham på fersk gerning, forklædt som postjakke. Franz kunne oplyse, at Post Danmark har indført det bedste kontrolsystem ved at postbudet er under kontrol med effektive scannere, der kontrollerer postbudet hele tiden. Endvidere har Post Danmark sat lønnen ned, og hvis man skal have lidt ekstra, så må man påtage sig ekstra opgaver. Endvidere har postbudene fået ekstra opgange. Tag den, Slendrian!

Men noget tyder på at Franz samarbejder med den borgerlige regering, da man vil indføre Post Danmark-modellen i gymnasiet. Her på spidsen må vi som gode socialister bakke op Christine Antorinis appel til DGS. Man kommer jo ikke sovende til noget her i livet. Hverken som Postbud eller gymnasieelev.Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.