ghufran ahadSolidaritet med de pakistanske marxister i Malakand påkrævet. Tidligt om morgenen kl. 5.45 blev kammerat Ghufran Ahads hus i landsbyen Allahdand i Malakand distriktet angrebet med en håndgranat. Heldigvis blev ingen såret, men vinduerne og andre dele af hjemmet blev alvorligt beskadiget.

Kammerat Ghufran, der tidligere var borgmester i distriktet, er i dag formand for den lokale Bar Association (advokat sammenslutning) og leder af det lokale PPP (Pakistan Peoples Party). Han er også en national leder af the Pakistan Trade Union Defence Campaign (PTUDC). Dette angreb sker i forlængelse af de nylige begivenheder i Malakand, hvor reaktionære islamister har gennemført en intensiv propaganda imod kammeraterne som værende vantro på grund af deres kamp for de undertrykte og unge på grundlag af videnskabelig socialisme.

Kammeraterne har indgivet en rapport (F.I.R) hos det lokale politi og har kraftigt øget deres sikkerhedsforanstaltninger. For beskyttelse kan vi ikke regne med nogen af statens afdelinger men kun vores egne kammerater og venner.

For en uge siden truede islamiske fundamentalister med angreb og pogromer imod kammerat Ghufran og hans kammerater. En kampagne imod denne trussel blev lanceret. Og forberedelser til forsvaret af kammeraterne blev foretaget og kammerat Ghufran holdt en pressekonference imod angrebet, hvor han forklarede kammeraternes politiske position. I pressekonferencen sagde Ghufran:

“Vores kamp er en kamp imod imperialistisk aggression og fundamentalistisk terror i denne region og andre steder. Vi anser begge trusler som to sider af samme sag. De amerikanske og andre imperialistiske aggressorers brutaliteter er lige så ondartede og brutale, som dem de islamiske og andre religiøse fundamentalister begår. Vi stræber efter at organisere arbejderne, bønderne og ungdommen i kampen for at omstyrte dette rådne kapitalistiske system, som både imperialisterne og fundamentalisterne tilslutter sig. Derfor er vi mål for terrorstyrkerne, der udsendes på vegne af godsejere, kapitalister og mafiosoer forklædt som religiøs fundamentalisme og dele af staten sponsoreret af de imperialistiske bosser og baroner af sorte penge.”

Fundamentalisterne tog derefter et skridt tilbage, men nu har dette angreb fundet sted.

PTUDC lancerer en national solidaritetskampagne med kammeraterne i Malakand. I vores kampagne går vi ikke ind i en debat om religion men om politiske spørgsmål og vores position på disse. Selv i denne anspændte situation har kammeraterne sværget igen og igen, at de vil stå fast i kampen for socialisme og ikke vil bøje sig i deres holdninger overfor disse reaktionære

Vi appellerer til alle fagforeninger og ungdomsorganisationer i hele landet og internationalt om at støtte denne PTUDC kampagne og hurtigst muligt sende protestbreve til følgende: Federal Minister For the Interior of Pakistan, Imran Khan, lederen af Pakistan Tehreek Insaf party, der er ved magten i Pushtoonkhawa provinsen i koalition med det islamistiske Jamaat a Islami, med kopi til Chief Minister og Home Minister af Khyber Pushtoonkhawa, om at intensivere undersøgelsen af angrebet, sikre kammeraternes sikkerhed og straffe de ansvarlige for angrebet.

Send protestbreve til følgende adresser:

1. Chaudhry Nisar Ali Khan,
Federal Minister For the Interior,
R Block, Pak Secretariat,
Islamabad (Pakistan)
Email Address: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. Pervez Khattak,
Chief Minister of Khyber Pushtoonkhawa,
Address: Chief Minister Secretariat,
Shahibzada Abdul Qayum Road,
Peshawar,
Pakistan<
Phone: 0092 91 9222460 464
Fax: 0092 91 9212237
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Complaints can also be registered online at:

http://crckp.gov.pk/form.php

3. Interior Minister of Khyber Pushtoonkhawa,
Home & T.As Department
Civil Secretariat,
Peshawar,
Pakistan
Phone:009291-9210032
Fax:009291-9210201,
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4) For liste over pakistanske ambassader og konsulater se:

http://embassy.goabroad.com/embassies-of/pakistan

5) For at finde emailadresser og kontorer for “Pakistan Tehreek Insaf” partiet i Pakistan og udland kan du gå til deres hjemmeside: http://www.insaf.pk/about-us/contact-us/leadership

 

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.