Skærmbillede 2020 10 05 kl. 12.00.22Der er trukket op til den perfekte storm i USA: COVID-19, som har krævet de første 200.000 døde i verdens rigeste land, og ikke ser ud til at forsvinde foreløbigt; den økonomiske krise, som har betydet massearbejdsløshed, som nu stiger igen; brande, der raserer enorme arealer på vestkysten forårsaget af klimaforandringer; Black Lives Matter-bevægelsen, som har fået millioner på gaden i protest og skabt opstandslignende tilstande flere steder i landet.

Trotsky militantUdgivelsen af en revolutionær avis er ikke en luksus, men en forudsætning for at kunne skabe det værktøj, der kan lede arbejderklassen til succesfuld socialistisk revolution. Revolution forsøger at bygge på de bedste traditioner fra Bolsjevikpartiet.

RevoNr53forsideLeder: »Arbejderklassen vil aldrig gå i kamp i Danmark.« Hvis vi havde fået en krone for hver gang en livstræt venstreorienteret person har sagt det til os, ville RS for længst være en af de mest velhavende politiske organisationer i landet.

Forside nr28VLAK regeringen har rundet sine første 100 dage. Det er på papiret den mest reaktionære regering siden Anden Verdenskrig. Fra starten var der lagt op til hårde angreb på velfærden med et regeringsgrundlag, der var endnu mere ”ambitiøst” end Venstre-regeringens 2025-plan.

SU’en skulle omlægges, taxamarkedet liberaliseres, det offentlige udliciteres endnu mere, offentligt ansatte fyres og pensionsalderen hæves. Det var bare nogle af de angreb, som den nye regering bebudede. Pengene skulle bruges på våbenkøb og skattelettelser til de rigeste og erhvervslivet. Men hvad er der blevet af planerne? Meget, meget lidt. Regeringen er totalt handlingslammet.

Revolt No1 Page 1Internationalisme er ikke et spørgsmål om hattedameri og at sende penge og fromme tanker til ”de fattige lande”. Det overlader vi trygt til desillusionerede 68’ere, de hellige og kaffe-latte segmentet. Internationalisme er et spørgsmål om klassekamp. Internationalisme er en forudsætning for arbejderklassens befrielse, men også en forudsætning for enhed og sejr i de daglige kampe. I en såkaldt globaliseret verden, hvor arbejdere af mange nationaliteter arbejder, men også spilles ud mod hinanden inden for Danmarks grænser, er det afgørende at kunne stå sammen på tværs af sproglige barrierer og nationale skel, for at kæmpe samlet mod den fælles fjende: Den herskende klasse.

Revolutionære Socialister er derfor ekstremt stolte af kune præsentere den første engelsksprogede danske marxistisk avis: REVOLT

Forside nr14 webLederne for EU-landene er mødtes til topmøde efter topmøde for at diskutere, hvordan de kan håndtere de mange flygtninge.  Det eneste, som de ser ud til at kunne enes om, er at udlicitere problemet og forsøge at fralægge sig ethvert ansvar.

Forside nr13 til webLeder, Revolution nr. 13: Den nye regering har blæst til kamp for gamle ideer. Ikke bare tror den nye videnskabsminister Esben Lunde på, at Gud har skabt verden; men han ønsker hele uddannelsessystemet tilbage til de ”gode gamle dage”, hvor skomagerens barn blev skomager og kun elitens børn kunne gøre sig forhåbninger om en længere uddannelse.

Forside Nr12Leder: Den nye regering har lagt hårdt ud med en borgerlig mærkesag: forsvaret for individets frihed og retssikkerhed. Nu skal det være slut med, at SKAT kan gå ind i folks haver uden en dommerkendelse, som den tidligere regering indførte i 2012. Dengang var argumentet fra toppen i Socialdemokratiet, at det var nødvendigt i kampen mod social dumping. Om det er en god ide at overlade kampen mod social dumping til staten, som selv udfører massiv social dumping, kan man tvivle på.

russisk propagandaDet kommunistiske samfund er et klasseløst socioøkonomisk samfundssystem. Eftersom klasserne ikke længere eksisterer, er der ikke længere behov for tilstedeværelsen af en statsmagt, hvis essentielle funktion er at sikre den herskende klasses interesser. I et kommunistisk samfund vil den private ejendomsret over produktionsmidlerne (virksomheder, maskiner, jorden osv.) være ophævet, og disse vil være fælleseje.

Forside nr11 netFolkeforførere, karismatiske charlataner, utroværdige, dovne og grådige. Grækerne har ”levet over evne” for ”vores penge” og nu kræver de, at danskere, tyskere, franskmænd og resten af Europas befolkning betaler deres gilde. Det har ikke skortet på smædekampagner mod grækerne. Med ringe hensyn til sandheden er den ene påstand efter den anden slynget ud i æteren. Den græske Syriza-regering skulle ikke bare presses til at makke ret, den skulle miskrediteres og ydmyges helt og aldeles for at sende et signal til arbejderne i hele Europa.

Det nye nummer af Revolution er på gaden! Her er den seneste leder.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.