RS MARCH

 

KLIK HER FOR AT GÅ MED I REVOLUTIONÆRE SOCIALISTER

 

”Revolution” er ikke bare et marxistisk blad og hjemmeside. Bag ”Revolution” står netværket Marxistiske Studerende og en solid politisk organisation ved navn Revolutionære Socialister (RS). RS er den danske sektion af den Internationale Marxistiske Tendens (IMT), der opererer i omkring 40 lande.

”Revolution” er RS og Marxistiske Studerendes ansigt udadtil. RS fungerer som en revolutionær organisation, pt. gennem 5 afdelinger i København, der mødes ugentligt, og vi bliver hele tiden flere. Vi har en årlig kongres, sender delegationer til internationale møder osv.

IMT og RS har en seriøs tilgang til marxistisk teori. Ikke for at kunne kaste om os med fremmedord og spille højpandede, men fordi teori er en guide til handling. RS mener, at revolutionær politik må bygges på et solidt teoretisk fundament. Så mens resten af venstrefløjen har travlt med at løbe fra Marx og den klassiske marxisme, så laver vi marxistiske læsegrupper og studerer den internationale arbejderbevægelses historiske erfaringer. Alt sammen med mål om hele tiden at hæve vores politiske niveau.

Udover at læse og diskutere teori deltager vi i de sociale kampe og bevægelser, der måtte opstå. Da RS er en organisation, der mestendels består af unge, er RS’ hovedfokus på politisk arbejde blandt studerende. Således har RS startet netværket Marxistiske Studerende, som en platform til at sprede kendskabet til de marxistiske ideer.

RS er også tilknyttet Forlaget Marx som i al beskedenhed er et af landets mest aktive marxistiske forlag, og som efterhånden har gjort en lang række klassiske og nye marxistiske værker tilgængelige for en ny generation.

Men RS har brug for at vokse, hvis de marxistiske ideer skal få den indflydelse, de fortjener og som der er brug for! Så hvis ”Revolution” og de ideer, som bladet og hjemmesiden udtrykker, har vakt din interesse, så tøv ikke med at kontakte os. Så giver vi en kop kaffe og fortæller mere om, hvad IMT og RS er for en størrelse. Og hvis du ikke bor i nærheden af København, så kan vi klare det over Skype eller lignende. Hold dig ikke tilbage. Lad det ikke blive ved ordene, men gør noget aktivt! - tag kontakt til os.

 

Vores Manifest >>

Vores Program >>

Vores Historie >>

Gå med i Revolutionære Socialister >>

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.