Pressemeddelelse fra Hands Off Venezuela i Danmark:

København, 30. november, 2006

PRESSEMEDDELELSE: DEMONSTRATION TIL STØTTE FOR GENVALGET AF CHAVEZ MANDAG D. 4 DECEMBER KL. 16 FORAN DEN VENEZUELANSKE AMBASSADE.
INTERNATIONAL MANIFESTATION TIL STØTTE FOR REVOLUTIONEN.

Den 3. december er der præsidentvalg i Venezuela. Alt tyder på, at den siddende præsident Hugo Chavez bliver genvalgt. Siden han første gang blev valgt som præsident, er han blevet genvalgt adskillige gange.

Dette har været en torn i øjet på den herskende klasse i Venezuela og ikke mindst USA. Den 11. april 2002 forsøgte dele af hæren med støtte fra kirken og resten af overklassen i Venezuela at vælte Chavez ved et militærkup. I flere vestlige medier blev det gengivet som en demokratisk handling. Siden er sandheden kommet frem.

I øjeblikket går der rygter om, at overklassen i Venezuela vil bruge præsidentvalget som en anledning til at udråbe det som valgsvindel og eventuelt prøve med et nyt militærkup.

Dette må ikke ske!

Derfor indkalder den danske del af den internationale kampagne Hands Off Venezuela til:

Manifestation Mandag d. 4. december kl. 16.00
foran den venezuelanske ambassade Toldbodgade 31, København K

Dette er et initiativ der tages verden over i løbet af mandagen, hvor der vil være lignende manifestationer i op mod 30 lande. Til den danske manifestation vil der være tale og et brev vil blive afleveret til ambassadøren.

Vi vil gøre klart, at udviklingen i Venezuela følges over hele verden, inklusiv Danmark, og at vi ikke stiltiende vil acceptere udemokratiske manøvrer fra oppositionen. Lad det venezuelanske folk selv bestemme udviklingen i Venezuela. Den demokratiske Bolivariske revolution har vores fulde sympati.

Hands Off Venezuela, Danmark

www.handsoffvenezuela.dk

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.