Kalender:
Revolutionære Socialister
Dato:
16:00 05.11.2021 - 16:00 07.11.2021
Sted:

Beskrivelse

Revolution
Kapitalismen er i krise - verden må forandres!
 
Verden er præget af klimakatastrofe, nedskæringer og ulighed. Men det behøver ikke være sådan. Det kapitalistiske system er problemet. Vi kan ikke læne os tilbage og vente på at problemer som klimaforandring, sult og ulighed bliver løst af sig selv. Politikerne sidder blot med hænderne i skødet, eller forværrer i virkeligheden blot problemerne.
 
Der er altså ingen, der gør arbejdet for os. Det er op til os, unge og arbejdere, at kæmpe for en bedre verden. En verden uden klassemodsætninger, ulighed, undertrykkelse og barbari - en socialistisk verden.
 
Vejen derhen er ikke enkel. Tværtimod. For at forberede os på fremtidens klassekamp og revolution må vi uddanne os selv. For at forandre verden, må vi forstå den.
 
Derfor kom med når Revolutionære Socialister holder 3 dages festival - REVOLUTION2021
 
Programmet byder på:
Fredag:
16:00: Debat med Pelle Dragsted: Nordisk socialisme - En blindgyde eller vejen frem for venstrefløjen? Paneldebat mellem Pelle Dragsted fra Enhedslisten og Marie Frederiksen fra Revolutionære Socialister
Lørdag:
13:00: Klimamarch: deltag sammen med RS
16:00: Klimakamp er klassekamp: Hvorfor grøn kapitalisme er en illusion
16:00: Hvad gik der galt i Sovjetunionen? Fra revolution til kontrarevolution. (Lancering af den nye udgave af Trotskijs mesterværk Revolutionen Forrådt)
Søndag:
10:00: Marxisme vs. postmodernisme - Man kan ikke forandre verden uden at forstå den
10:00: Ligeløn: Er kvindekamp klassekamp?
13:00: Kapitalismen i forfald - perspektiver for verdensrevolution
 
 
PRAKTISK:
Deltagelse i seminaret foregår via nedenstående link. Du kan enten deltage en enkelt dag eller i hele seminaret.
 
Pris: 50kr eller 100kr (solidaritetspris) for hele seminaret eller 25kr eller 50kr (solidaritetspris) pr. dag.
 
Kontakt vores Facebook-side, hvis du har svært ved at betale for deltagelse, så finder vi en løsning. Vi opfordrer dog alle, der har mulighed og lyst til at betale solidaritetspris, da leje af lokaler ikke er gratis.
 
 

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.