RSDen nye folkeskolereform har betydet væsentligt ringere forhold for folkeskoleeleverne og lærerne. Ulideligt lange skoledage og dårligt forberedt undervisning.

Danske SkoleElever (DSE) har spillet en overordentlig reaktionær rolle og har bakket fuldt op om den tidligere regerings elendige reform, imens al kritik fra elverne er blevet holdt nede.

Derfor er det så meget desto mere vigtigt, at elever i initiativet ”En stor mellemfinger til den nye skolereform” selv har arrangeret protester, med deltagelse fra tusinder af elever, i opposition til hvad der skulle være elevernes ”egen” organisation DSE.

Revolutionære Socialister står 100% sammen med skoleeleverne. Deres forsvarskamp har været konsekvent og de arbejder utrætteligt på at udbrede kampen både til flere byer og til flere lag. Denne tilgang står i skarp kontrast til den etablerede elev- og studenterbevægelse som, indtil nu, har begrænset sig til virkningsløse én-dagsprotester, hvorefter man er gået til forhandlingsbordet og de facto accepteret alle forringelser. Folkeskoleeleverne viser vejen.

Kampen mod skolereformen har vist sig som en vigtig indikator på, at landets unge er ved at få nok. At det er på tide at tage kampen op mod et system der ikke giver os nogen fremtid. Vi er revolutionære socialister, fordi vi mener, det er nødvendigt at bekæmpe dette system, der bygger på profitjagt, konkurrence og ekstrem ulighed, og erstatte det med et system hvor folket selv har magten, et system baseret på demokratisk kontrol over økonomien og som rent faktisk kan opfylde menneskers behov.

Bak op om folkeskoleelevernes kamp og spred den til hele landet! 
Kæmp for en socialistisk revolution.

Revolutionære Socialister

København, søndag den 24. januar 2016.

[Læs også: Hvem er Revolutionære Socialister]

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.