Til forsvar for lenin event 550pxFor 90 år siden, mere præcist den 21. januar 1924, døde marxisten og lederen af den Russiske Revolution Vladimir Lenin, af komplikationer som følge af en snigmorders kugle. Lige siden har der været en kontinuerlig kampagne for at tilsværte hans navn og forvrænge hans ideer. Denne kampagne er blevet ført af alt fra borgerlige historikere, forskellige reformister, liberale og et utal af anarkister. Deres mission har været at miskreditere Lenin, marxisme og den Russiske Revolution. Ud fra deres hovedargument om at stalinisme og leninisme er én og samme, ender de alle i et forsvar af bankernes og kapitalisternes ”demokratiske” herredømme.

I anledning af 90 året for Lenins død, vil Marxistiske Studerende forsøge at tage favntag med de mange myter, også de stalinistiske, og grave den virkelige Lenin frem af smædekampagnens bunke.

Marxistiske Studerende inviterer til debat

Hvem? - Marie Frederiksen holder oplæg, der efterfølges af fri diskussion.

Hvornår? - Torsdag den 3. april kl. 19.00

Hvor? - Studenterhuset KBH 1. sal, Købmagergade 52.

Se også: Facebook-event

Yderligere info, henvendelse osv: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.