Ungdomsarbejdsløsheden raser i Danmark. Historisk høj bliver der sagt fra SF og andre såkaldt venstreorienterede. Her på På Spidsen redaktionen vil vi gerne råbe: HYKLERE! Dette er på grund af en historie, der er kommet os for øre. En historie om en ung mand med en lovende karriere. Vi kan kalde ham ”Thor”. Han er blevet kastet rundt mellem job. Igen og igen har venstreorienterede sørget for at den stakkels, unge mand sjældent har siddet i sine job i mere end ét år af gangen.
Først fik han ét år som formand for DGS, hvor han håbede på to år – men nej. Venstreorienterede grupper fik konspireret og saboteret hans opstilling. Dernæst en periode, hvor den stakkels mand blev kastet rundt mellem diverse politiske ledelsesstillinger internt i DGS, SF og SFU. Senere prøvede ”Thor” sig af som næstformand for et større dansk parti. Dét fik venstrefløjsfolk også saboteret. Så kom han i offentligt løntilskud som minister, og igen fik han kun ét år.
Nu har han intet ud over den fattighjælp, staten kan finde til ham. Ikke engang en uddannelse. Alt sammen venstreorienteredes skyld, blot fordi ”Thor” prøver at bryde janteloven og være et karrieremenneske på en fløj, hvor bureaukrater, reklamefolk, børsmæglere og andre driftige mennesker bliver set ned på. I stedet for ham, er en af hans arbejdsgivers gamle venner blevet ansat. Hvem sagde hyklerisk aldersdiskriminerende nepotisme?

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.