I morges ankom Esteban Volkov, Trotskijs barnebarn, til København. Allerede nu er interessen for hans besøg stor, og der har været henvendelser fra både danske og udenlandske medier.

I dag, d. 7. november, bringer Nyhedsavisen bl.a. et stor interview med Esteban Volkov på side 33, omkring mordet på hans bedstefar Leon Trotskij i Mexico.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at minde alle vores læsere om arrangementet i morgen i Arbejdermuseet i anledning af 90 året for den russiske revolution og 75 året for Trotskijs Københavnertale.

Da listen over tilmeldinger stiger støt, opfordrer vi alle til at komme i god tid, og medbringe kontanter både til indgangen og til det store udvalg af marxistisk litteratur, ikke mindst de to bøger, som Socialistisk Standpunkt har udgivet i anledningen; Lenin og Trotskij, hvad de virkelig stod for samt John Reeds, Ti dage de rystede verden.

Vi ses i Arbejdermuseet!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.