Her, fra redaktionen, skal der lyde et stort tillykke til Sveriges nye borgerlige regering. Det er rart, at se vores broderfolk vælger en regering der kan trimme velfærdsstaten, sende alle nasserøvene i arbejde og lade det private initiativ råde.

Dog mener vi, at Sveriges nye statsminister, Frederik Reinfeldt, kunne lære et og andet af vores egen Anders Fogh Rasmussen. Først og fremmest ikke, at fyre sine ministre, bare fordi de har bevæget sig på kanten af loven.

Nej, en god, stærk og borgerlig regerings leder affejer den slags petitesser som hvad de er, nemlig et udslag af den allesteds nærværende jantelov, der altid rammer driftige mænd og kvinder. Pøblen har jo, almindeligvis, ikke sans for, at store mænd og kvinder har ret til at bøje den lov de kræver andre skal overholde.

Hvem husker ikke stormen over Thor Petersens uberettigede statsstøtte, som vores egen Fogh så mesterligt fejede væk. Eller da han sløjfede en offentlig sti, så pøblen ikke kunne komme for tæt på hans ejendom? Nej, disse petitesser skal selvfølgelig ikke holde en stor mand, fra sin retmæssige ministerpost.

Her på redaktionen håber vi, at det er nogle af de guldkorn Anders har delt med Reinfeldt under deres seneste møde. Der er ingen grund til , at ligge under for pøblens press, nej tricket er at affærdige kritikken og fortsætte kursen med skyklapper på.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.