Dem
Cheferne i de store virksomheder modtager, for mange, bonusser af ufattelig størrelse. Blandt de 10 grelleste eksempler på disse fine herres grådighed ligger chefen for L’Oreal med 188 millioner kroner og direktøren for Novartis, som i sin beskedenhed kun suger 177 millioner kroner ud af profitterne. Sidste år kunne den ærbødige Richard D. Fairbank fra den amerikansk bank Capital One Financial skrabe 1,5 milliarder ”velfortjente” kroner sammen, til egen lomme.

&

Os
De danske arbejdere præsterede at sætte den gennemsnitlige arbejdstid op med 6,6 pct. fra 2005 til 2006, skriver Danmarks Statistik. Arbejderne har måttet tage længere arbejdstid for at tjene til dagen og vejen, for ikke at nævne til direktører og aktionærer. Sådan tumler vi rundt en til den gyldne dag kommer, hvor vi kan nyde den pension, vi har haft til at gro i diverse pensionsselskaber. I pensionsselskabernes kontorer sidder dygtige folk, og køber aktier for vores penge. ATP har f.eks. for nylig investeret 3 milliarder i de 10 selskaber, der betaler højest lønninger til cheferne. PKA-pension og Pen-Sam er nogen af de venlige folk, der er med til at betale hr. Fairbanks løn. Så udover, at vi skal snyltes på af vores arbejdsgiver, bliver vores pension også angrebet af igler og tæger.
Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.