Den nye borgerlige regering har vist sig lige så handlekraftig, som den lovede at være før valget. Man holder sine valgløfter og svigter ikke! I valgkampen lovede man at indføre frit valg og fjerne den socialdemokratiske systemtænkning. Regeringens politik bygger på loven om udbud og efterspørgsel. På denne måde kan borgerne få frit valg til at vælge, hvad der ønskes.

Men Keld Albrectsen har udtalt om regeringen, at “borte er valgkampens pæne ansigt, og hulemanden træder frem.” Intet kunne være mindre rigtigt.

På boligområdet, hvor der som bekendt er brug for en stor indsats, har regeringen vist sit frie initiativ.

Fogh har solgt det eksemplar af “Fra socialstat til minimalstat”, som Nyrup rev i stykker under valgkampen, på auktion for over 22.000 kroner og giver pengene “til dem, der trænger allermest i vores samfund: de hjemløse” - som Fogh sagde. Er det en hulemands tale?
Og på boligområdet ellers vil regeringen give den enkelte et frit valg, ved at sælge de almennyttige boliger. Så kan man vælge frit, om man vil købe sin egen bolig eller ej! Det er sandelig en hjælpende hånd til de hjemløse! Og på den måde sikres man frit at kunne købe en bolig, frem for at lade kommunen umyndiggøre en ved f.eks. at henvise til en bolig.

Og hvis man ikke har penge, kan man jo frit låne dem i banken eller håbe, at Nyrup river nogle flere bøger i stykker. Valget er frit.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.