Gennem mange år har ledelsen på kyllingeslagteriet Rose Poultry haft et problem. Problemet bestod i, at mange arbejdere har haft den frækhed at lægge sig syge fra tid til anden. Den visionære ledelse har lagt hovedet i blød for at løse problemet. Og nu er de kommet med en kur for denne omsiggribende sygelæggelse.

Den fremsynede ledelse af kyllingeslagteriet er ikke dum. Lederne har gået på handelshøjskole og kan både lægge til og trække fra. Derfor har de fundet ud af at lave en såkaldt bonus-ordning oven i lønnen. Denne bonus-ordning kan så deles ud til de arbejdere, der er flittige og ikke lægger sig syge. Men de dovne hunde, som lægger sig syge, kan få en hestekur af ledelsen: Minus 300 kr. af bonussen på den første sygedag, og herefter støt nedad.

Det kan være, at de dovne arbejdere kan lære noget af sådan en kur. For arbejdet er jo nemt. Du skal gøre det samme igen og igen, og det hurtigt. Højrepetitivt, ensidigt, gentaget arbejde, som det hedder. Og massive mængder af støv og skidt har ingen jo taget skade af før. Så her På Spidsen glæder vi os over, at der endelig bliver sat ind over for klynkeriet og de ligegyldige sygelæggelser. Hvem sagde arbejdsmiljø?

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.