Den politiske udvikling i Ukraine har skabt et helvede på jorden for arbejdere, fagforeningsfolk og venstrefløjen i almindelighed. Regeringen i Kiev har udløst en bølge af hvide terror i landet, hvor bander af fascistiske bøller tæsker løs, kidnapning og dræber folk fra arbejderbevægelsen. Mange arbejderaktivister er blevet tvunget til at gå under jorden eller forlade landet på grund af denne terror.

De samme fascister er en del af regeringen og er indrulleret i landets væbnede styrker. På den måde bruger den super-rige oligark Petro Poroshenkos regering fascisterne til at angribe alle, der er uenig med hans regering. Den angriber det ukrainske folks demokratiske rettigheder.

Vi i Marxistiske Studerende og Revolutionære Socialister, fordømmer denne udemokratiske regering og dens fascistiske metoder mod arbejderklassen og dens organisationer i Ukraine.

Vi fordømmer desuden den danske regering, der sammen med resten af de såkaldte demokratiske regeringer i EU, støtter Poroshenko og hans gale fascistiske hunde. EU, ligesom Rusland, spiller imperialismens spil - taberne er Ukraines folk.

Al vores solidaritet går til de arbejdere og deres organisationer, der som marxisterne i Borotba, utrætteligt kæmper fascisterne. Disse fascister og hele krise i Ukraine er et produkt af det kapitalistiske system, der ikke kan tilbyde menneskeheden noget fremskridt længere. Den eneste vej ud for det ukrainske folk er kampen for ægte socialisme – at kæmpe for at vriste økonomien fra oligarkerne i Ukraine og lade det undertrykte folk køre samfundet demokratisk: En forenet kamp for socialisme fra alle de undertrykte folk i regionen.

  • Ned med Kiev regering!
  • Al solidaritet til den antifascistiske kamp!
  • Kæmp for international socialisme!

Marxistiske Studerende og Revolutionære Socialister (IMT) Danmark

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.