Carlsbergs tillids- og sikkerhedsrepræsentanter forsamlet i Middelfart d. 18-20 januar 2010 udtaler:

Carlsbergs aktionærer har i det sidste år set deres aktier stige med ikke mindre end 115%, dette betegnes som et flot resultat, gælden afdrages hurtigere end forventet og ekspanderingen fortsætter, men alt i denne verden har en pris.

I CDK er det de overenskomstansatte bryggeriarbejdere og tapperiassistenter der betaler prisen. Vi oplever en uacceptabel agressiv personalepolitik, med udlicitering alene for profittens skyld, nedskæringer med højere tempo til følge og uden hensyn til øget nedslidning af de tilbageblevne medarbejdere. Omlægning af arbejdstiden alene for ussel mammons skyld og uden hensyn til folks sociale liv i øvrigt.

Alt dette i en stadig søgen efter besparelser og øget profit til aktionærerne. Kort sagt er bryggeriarbejdere og tapperiassistenter reduceret fra medarbejdere til hr og fru omkostning.

Vi ser med den største alvor og dyb undren på Carlsberg og CDK´s behandling af den største ressource man er i besiddelse af – medarbejderne.

Vi håber og tror at Carlsberg kommer tilbage på sporet og at man, i stedet for at belønne de som har skabt gælden i virksomheden, med store bonusser, bruger pengene på de som har skabt værdierne og gjort Carlsberg til det det er i dag, til glæde for en stadig innovativ indstilling i stedet for et destruktivt arbejdsmiljø for medarbejderne.

På forsamlingens vegne, dirigenterne.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.