RKP festival

Om en uge stifter vi Revolutionært Kommunistisk Parti, et parti som har sat sig opgaven at vælte kapitalismen som første skridt mod en fremtidig kommunistisk verden. Hvis du ligesom os har indset behovet for revolutionær forandring, så hører du til hos RKP og bør deltage i stiftelsen og blive stiftende medlem af partiet. Som enkeltindivider er vores mulighed for at påvirke samfundets udvikling praktisk talt ikke-eksisterende, men sammen, som en kollektiv kraft, kan vi intervenere i historiens gang og ændre den for altid.

Kapitalismen kan ikke sikre os en ordentlig fremtid. Det har fået tusinder af os til at afvise status quo og søge efter et alternativ til det bestående. Det står klart, at det er nødvendigt at bryde grundlæggende med det kapitalistiske system og bygge et andet samfund, der arbejder for det store flertal.

Derfor inviterer vi dig til RKP's stiftende festival den 4. – 6. Oktober i København. Det bliver en spændene weekend med 15 revolutionære talks der vil svare på spørgsmål som "Slog kommunismen virkelig fejl?" og "Hvordan ændrer vi historien?".

Screenshot 2024 09 26 at 12.42.53

Højdepunktet finder sted lørdag kl. 15, hvor vi officielt stifter Revolutionært Kommunistisk Parti.

Vi kan ikke længere stå passivt og se på, mens verden brænder. Tiden er inde til at organisere os og handle sammen for at ændre verden én gang for alle. 

Så kom med og vær en af de 300 deltagere der skal stifte Revolutionært Kommunistisk Parti. Vi ses den 4.-6. oktober på Bryggervangen 7, København Ø i Art Maze.

Klik her for at se hele programmet med tider og tilmeld dig det historiske event.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.