IMG 8990 minKlik her for at gå med i kampen for kommunisme!

Natten til fredag blev et medlem af Revolutionære Socialister overfaldet af 2 unge mænd, mens han hængte klistermærker op med teksten "Hader du også kapitalismen? Så gå med i kampen for kommunisme".

Alt indikerer, at det var en gruppe nazister – i området har vi bemærket at der er blevet hængt nazi-klistermærker op. Det overrasker os ikke at de vil angribe os. Nazisters rolle har altid været at angribe os som kæmper for et samfund uden undertrykkelse, og som til daglig forsvarer rettighederne for arbejdere, unge, kvinder, seksuelle minoriteter, indvandrere og flygtninge.

Det er tydeligt at højrefløjen, også nazisterne, har bemærket vores succes i at organisere de kommunister, der eksisterer alle vegne, og som ønsker at vælte kapitalismen. Flere borgerlige har forfærdet og uforstående kommenteret på at København, og andre danske og europæiske byer, er klistret til med plakater og klistermærker, der direkte opfordrer alle, der hader kapitalismen, og ønsker at kæmpe for en anden verden, til at organisere sig.

Hvad de borgerlige ikke forstår er, at opfordringen til at organisere sig i kampen for kommunisme rammer ned i en følelse, der eksisterer under overfladen i brede lag af især unge. En vrede over at vores politikere tillader folkedrab i Gaza, og støtter op om at bombe Yemen, et af verdens fattigste lande, når handelsruterne – og kapitalisternes profitter – trues. En vrede over at børn i Danmark, et af verdens rigeste lande, må undvære måltider og at sygehusene falder fra hinanden, mens minkavlere får milliarder og atter milliarder kastet i nakken. En vrede over at en af Danmarks rigeste mænd kan efterlade en miljøkatastrofe i Randers uden at betale én krone af sin milliardformue.

Dét er baggrunden for at hundreder, hvis ikke tusinder, af unge svarer positivt ja til spørgsmålet: Er du kommunist?

Kommunismens vækst er selvfølgelig skræmmende for de rige og magtfulde. Nazisternes rolle har historisk set altid været at fungere som borgerskabets lakajer, til forsvar for deres system, der er bygget på udbytning og undertrykkelse. Borgerskabet kan gemme sig bag en “pæn”, “respektabel” maske, mens de lader nazisterne gøre deres beskidte arbejde og forsøge at skræmme aktivister fra at kæmpe for en anden verden.

Men vi lader os ikke skræmme. Ethvert angreb vil kun få os til at fordoble den tid og energi, vi lægger i kampen for kommunisme. Deres angreb viser nødvendigheden af at kaste dette afskyelige samfund på porten, sammen med det feje nazistiske afskum og lignende bøller dette system producerer. Fascisterne intimiderer os ikke – tværtimod vil dette angreb blot styrke kommunismens kræfter. Et angreb som dette vil for mange være den dråbe, der får dem til at sige “nok er nok” og får dem til at organisere sig. Så for alle, der sidder derude og overvejer at blive organiserede kommunister – lad dette blive anledningen. Tag fat i os i dag og gå med i Revolutionære Socialister, gå med i kampen for kommunisme.

Et angreb på én, er et angreb på alle!

Intet angreb vil stoppe os!

Intet kan stoppe en idé hvis tid er kommet – gå med i kampen for kommunisme!

Bliv organiseret kommunist i RS

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.