AarhusKammerater fra den nyoprettede Aarhus afdeling.

Revolutionære Socialister har for nylig lanceret en række nye afdelinger på tværs af landet - fra Bornhom i øst til Aalborg i nord. Over hele landet leder arbejdere og unge efter revolutionære ideer, der kan forklare den krise kapitalismen befinder sig i, og ikke mindst, vise en vej frem for det store flertal. Kontakt os hvis du vil være med i en af de nye RS afdelinger eller er interesseret i at starte en ny op.

Århus

Af Thøger Jakobsen

Vi har i Revolutionære Socialister lige åbnet en ny afdeling i Aarhus! RS organiserer arbejdere og unge på tværs af hele landet i kampen mod kapitalismen – og nu har du mulighed for at møde os fysisk i Aarhus til en snak om vores politik.

En forudsætning for at forandre verden er at forstå den. Men det er ikke nok alene at forstå roden til samfundets problemer. Der er behov for at handle – og derfor skal du organisere dig hos os i kampen for en socialistisk revolution. Så kontakt os, hvis du er interesseret i at gå med i kampen for at løse de problemer, der er i vores samfund, såsom klimakrisen, sexisme, racisme osv.

Vi er, i Aarhus-afdelingen, alle unge, der enten går i gymnasiet, på universitetet eller holder sabbatår. Vi mødes en gang om ugen i Aarhus og diskuterer marxistisk teori, aktuelle begivenheder og muligheder for at organisere flere unge i kampen for et bedre samfund, hvor alle kan yde efter evne og nyde efter behov.

AalborgAalborg

Af Ryan Abbas

Revolutionære Socialister har indtaget Aalborg. Vi er stadig i vores spæde begyndelse, men er allerede nu blandt de mest synlige organisationer til demonstrationer, på uddannelser og i bybilledet. Vi forsøger aktivt at forbinde behovet for en revolutionær omvæltning af kapitalismen med samfundets aktuelle kampe, såsom klimabevægelsen, faglige aktioner og andre politiske begivenheder. Men synlighed og entusiasme er ikke nok.

Hvis vi vil ændre samfundet til flertallets interesse, så må vi organisere os. Vi opfordrer derfor alle arbejdere og unge, der ønsker et socialistik samfund, til at blive medlem af RS Aalborg, så vi kan blive en faktor i klassekampen og bygge videre på Aalborgs røde traditioner.

KøgeKøge mindre

Af Neel Krydsfeldt 

Med stigende inflation, galoperende klimakrise og ingen løsninger i sigte, er folk, der før i tiden ingen interesse havde for politik, nu blevet nødt til at forholde sig til akutte politiske spørgsmål. Dette har vi også kunne opleve i Køge, hvor vi nu er to kammerater, der entusiastisk er klar til at kæmpe for at vælte kapitalismen.

Vi ser frem til at samle det revolutionære potentiale, som vi kan fornemme i Køge, og dermed være med til at give Midtsjælland et revolutionært alternativ, der kan give svar på de konkrete problemer, som arbejdere og unge står overfor. Så tag kontakt til os, hvis du er interesseret i at udforske og diskutere marxistisk teori og vide mere om, hvordan du kan blive organiseret i kampen for en socialistisk fremtid

Bornholm

Af Baldur Winther

På Solskinsøen (Bornholm) går Revolutionære Socialister solen i møde. På øens gymnasie arrangerer vi læsegrupper, hvor vi læser og diskuterer marxistisk teori, for tiden med et særligt fokus på filosofi, så vi kan forstå verden i et større perspektiv.

For hvis man vil ændre verden med al dens ulighed og udbytning og indgå aktivt i en revolutionær omvæltning af kapitalismen, når omstændighederne melder sig, så må man først forstå, hvordan verden fungerer. Hvis det projekt skal lykkes, har vi brug for at lære og løfte i flok. Så, har du en drøm om en socialistisk verden, så grib fat i os og gå med i kampen for en socialistisk fremtid

Bornholm mindre

[BLIV ORGANISERET KOMMUNIST I RS]

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.