forsidebillede 1En bøde for at bære burka. Fængsling for at bære en kasket med bogstavet ”F”. Et mistet statsborgerskab for ikke at give hånd. Der er - åbenbart – ingen grænser for, hvad politikerne er parate til at vedtage forbud mod eller krav om for at være rigtig “dansk”.

De danske politikere er dybt optagede af at forsvare “den danske kulturarv”. Den er ifølge dem under angreb fra, hvad de italesætter som undertrykkende muslimsk kultur. Men de danske politikere har en helt særlig forståelse af dansk kulturarv: I medieforliget blev det slået fast, at det i ”DR’s programflader og platforme skal være tydeligt, at det danske samfund bygger på folkestyre og har sin rod i kristendommen.”

Det er tåbeligt! Hvilke kristne værdier er det politikerne, mener at det danske samfund har sin rod i? Den seneste skandale i Danske Bank har vist, at det i hvert fald ikke er historien om Jesus, der fordriver bank- og handelsfolkene fra templet, som de danske politikere tænker på. Det kan heller ikke være historien om at hjælpe din næste. Bankdirektører, der har ansvaret for hvidvask af milliarder, belønnes med millionstore bonusser. Mens hjemløse kan anholdes og fængsles for at tigge eller anden “utryghedsskabende adfærd”, som den mand der blev fængslet for at have opslået en “utryghedsskabende” lejr, bestående af manden selv og hans ejendele.

I forsvaret for “kulturarven” og “de kristne værdier” skyr politikerne ingen midler. For at opnå dansk statsborgerskab tvinger de dig til at give hånd – det skal nok lære dig om dansk folkestyre og frisind!

For at bekæmpe kvindeundertrykkelse, har de vedtaget et forbud mod, hvad især kvinder må bære af beklædningsstykker. De opfører sig præcis som de muslimske lande, f.eks. Saudi-Arabien, der også lovgiver om, hvad kvinder skal have på. De første bøder for at bære burka er delt ud.

Ingen skal gå ram forbi – børn, der bor i et ”udsat boligområde” skal fra et-års alderen tvinges i vuggestue, hvor de skal belæres om danske ”traditioner, højtider, normer og værdier”. Lader forældre ikke deres børn deltage, er straffen at fratage dem børnechecken – ligesom de kan blive straffet økonomisk, hvis barnet ikke deltager tilstrækkeligt eller de ikke selv deltager i planlagte aktiviteter. Mens de er i daginstitutionen skal de i øvrigt helst præsenteres for svinekød, for det er åbenbart en gammel kristen værdi?

Ikke kun burka og anden maskering kan nu medføre fængsel for forkert beklædning. Flere er blevet anholdt for at bære en kasket med bogstavet ”F”, anklaget for at overtræde forbuddet mod banden Loyal To Familia, LTF. Det er ikke nemt at vide, hvad man ikke må have på - Kasketten med bogstavet ”F”, kan angiveligt købes på Strøget og ifølge DR har politiet udsendt retningslinjer om, at det at bære ”sort eller hvidt tøj af et bestemt mærke” kan være nok til at sigte folk for at videreføre LTF, uden at specificere det nærmere.

Og det er helt sikkert ikke enden på frihedsindskrænkende forslag fra Christiansborg. I stedet for at tale om folks virkelige problemer med konstante nedskæringer, mangel på boliger, fattigdom og ulighed finder politikerne på den ene mere vanvittige lov efter den anden. Alle disse forslag rammer primært én befolkningsgruppe: alle dem der har en brunere hudfarve end størstedelen af de danske politikere. Med disse vanvittige forslag håber de at aflede arbejderklassens opmærksomhed fra de virkelige problemer og samtidig udpege en syndebuk, for at få folk til at glemme, at de virkelig ansvarlige er politikerne selv. Politikerne kunne ikke give fundamentalisterne en bedre hjælp til at rekruttere blandt de, der udsættes for politikernes diskriminerende love.

De liberale har altid brystet sig af, at de stod for forsvaret af den ”personlige frihed” modsat socialisterne. Men liberalisterne er godt i gang med at indskrænke den personlige frihed. Liberalismen har aldrig sikret økonomisk frihed for det store flertal, men nu kan de end ikke sikre den personlige frihed endsige lighed for loven – kommer du fra et bestemt land, eller et bestemt boligområde, så gælder der ét sæt love. Er du direktør for Danmarks største bank, så gælder et andet. Det er ikke et tegn på et sundt system, men et kapitalistisk system der befinder sig i en blindgyde.

Kun et socialistisk samfund kan sikre personlig frihed for alle. Frihed til at være den man er, frihed til at bære det tøj man vil, uden diktater fra staten eller familien. Frihed fra bekymringen om, hvorvidt man kan betale sine regninger og give sine børn en god fremtid. Frihed til at studere og udvikle sig som mennesker og ikke mindst frihed til ægte menneskelige relationer.

[Læs om hvorfor vi bygger en revolutionær organisation]

Del

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.