Fra den 27. september til den 4. oktober vil den venezuelanske fagforeningsaktivist Rubén Linares fra det revolutionære fagforbund UNT, komme til Danmark. Hands Off Venezuela-kampagnen arrangerer dette besøg og arbejder på at organisere offentlige møder i hele landet, bl.a. i forbindelse med arrangementet Danmarks Sociale Forum. Møderækken med Rubén Linares vil være en unik mulighed for at tage pulsen på den revolutionære proces i Venezuela.

I den forbindelse vil Hands Off Venezuela opfordre alle aktive på venstrefløjen, i politiske ungdomsorganisationer, fagforeninger, lærlingeklubber, m.v. til at hjælpe os med denne møderække.

Vi har dels brug for hjælp til at organisere offentlige møder, på skoler, universiteter, arbejdspladser, i fagforeninger, lokale partiafdelinger, m.v. Og dels har vi brug for at alle der sympatiserer med kampagnen hjælper os med at samle penge ind, så vi kan dække de økonomiske udgifter til denne møderække (f.eks. flybilletten, som kostede kr. 7.000).

Vi appellerer således til alle, der vil være med til at styrke solidaritetsarbejdet med den venezuelanske revolution om at kontakte os allerede nu, på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om en tidligere møderække med Rubén Linares, som Hands Off Venezuela-kampagnen i Belgien organiserede i december 2006.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.