Fredag og lørdag i næste weekend, den 31.oktober-1. november vil "Danmarks Sociale Forum" blive afholdt i København. Her vil aktive fra fagforeninger, elev- og studenterbevægelsen og andre græsrødder mødes for at diskutere hvordan man kan ændre verden og hvad perspektivet er for en ny verdensorden. (mere info om DSF findes her)

Socialistisk Standpunkt er med på dette møde, og vil bl.a. deltage i en paneldebat omkring alternativet til den borgerlige regering. Derudover vil vi have en bod hvor vi vil sælge forskellige marxistiske materialer

Vi opfordrer dig til at være med!

----------

RETTELSE: der har tidligere stået at vi holder vores egen workshop. Vi har aflyst denne for i stedet at deltage i en fælles workshop. Her vil vi stille med en deltager i panneldebatten. Datoen, tiden og stedet er det samme som førhen annonceret, bortset fra at lokalet er anderledes.
Sted: Danmarks Sociale Forum,
Gasværksvej 22, Vesterbro, København

Lokale: "Sekseren"

Tid: Lørdag den 1. November, kl.16.40

”Fyr Fog – paneldebat om hvordan vi vælter regeringen” Gymnasieelevernes fede strejke og besættelser viser at vreden mod regeringen kan omsættes til handling. Hvordan udbredes det til landets skoler og arbejdspladser? På samme tid er der brug for et alternativ – et samlet og skarpt anti-kapitalistiske alternativ. Hvordan bygger vi det alternativ op? Deltag i debatten sammen med ISU, SUF, SFU og Socialistisk Standpunkt.

Deltager i paneldebatten fra Socialistisk Standpunkt, vil blive: Lasse Bertelsen (tillidsmand i malernes fagforening).


Derudover vil Socialistisk Standpunkt have en bod hvor Marxistiske materialer og bøger, kan købes!

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.