Kommentar fra en læser:
Goddag, mit navn er L. M.-K., og jeg er i dag meget skuffet over de kun seks minutters pressedækning, der var af den store demonstration i dag. Jeg er også skuffet over, at jeg intet ser om demonstrationen, når jeg går ind på BTs, DRs Eller TV2s sider. Der demonstrerede i dag omtrent 5000 i Odense, 3000 i Århus, 15000 i Kbh, og 3000 i Ålborg - det bør og kan ikke ignoreres på denne måde... Jeg kan godt se at Peter Brixtofte er vigtig. Men at man i den grad ignorerer disse mange menneskers råb. Det kan ikke være rigtigt, at så mange mennesker skal ignoreres, fordi de ikke har stemmeret.

Jeg er skuffet over den måde man kan lade dette engagement gå forbi sig. Jeg var forbi rådhuspladsen, hvor jeg så Politikens lystavle, og der så jeg, at man havde forstået budskabet, men at man ikke sendte dette på andet end lokalt tv og kun en gang i 18 nyhederne og ikke 21 nyhederne, må betragtes som total mangel på respekt for de mennesker, der en dag skal betale den nuværende regerings rolatorer.


Socialistisk Standpunkt er absolut enig. Det er for ringe med den svage nyhedsdækning af de store protester, som er noget af det mest omfattende, vi har set blandt ungdommen i mange år. Men de borgerlige medier har ingen interesse i at vise ungdommen dens styrke, når den protesterer. Det er derfor socialister altid har kæmpet for at opbygge egne uafhængige medier, der kan dække og støtte de kampe, der foregår, og vise en vej fremad. Så meget mere utilladeligt er det, at vi sidste år så, at både Aktuelt og Socialisten Weekend blev lukket ned.

Yderligere information

Denne side bruger cookies. Du kan se mere om dem HERVed din fortsatte brug af vores side accepterer du vores Persondatapolitik.