Hilsen fra Bolivia




1 minut

Studenterorganisationen FERDE fra Bolivia sendte denne hilsen til tirsdagens manifestation foran den amerikanske ambassade i København.



Kammeraterne fra Den Revolutionære StudenterFront for Retten til Studie (FERDE), studenterorganisation med base i Bolivia, hilsner og lykønsker initiativet fra kammeraterne fra USA ud af Latinamerika.

I lang tid har Latinamerika været laboratorium for arbejdere og bønders frigørelseskamp. På trods af det fortsætter Latinamerika med at være USA’s baggård. I de foregående år har USA støttet skandaløs valgsvindel, som i Mexico, de har finansieret og organiseret statskup, i Venezuela, Bolivia og Honduras, de har befæstet deres militære tilstedeværelse i Colombia, alt sammen udfra samme mål; at knuse kampen for et samfund uden diskrimination, med lighed og social retfærdighed.

Derfor udviste kammerat Evo Morales USA’s ambassadør fra vores land, Goldberg, der var ambassadør i Eksjugoslavien før krigen.

Vi lærer af fortidens lektion og ved, at vi kun kan triumfere, hvis vores kamp er international. Jeres initiativ i dag er et vigtigt skridt i konstruktionen af den nødvendige enhed mellem verdens udbyttede folk.

Leve arbejdernes internationale enhed.

Frente Estudiantil Revolucionario por el Derecho al Estudio (FERDE) – Bolivia